Не пропускайте концерт "Златните години на джаза" в Гранда на Бургас

Не пропускайте концерт

Събитието съчетава две изкуства: на музиката и кулинарията

Денят, в който Бургас ще се потопи в "Златните години на джаза" е 23 август от 19:30 часа. Сцена на вълнуващия концерт за отбрана публика, ще бъде лятната градина на Гранд Хотел и СПА Приморец. Изпълнителите са едни от най-добрите джаз музиканти у нас: Марина Господинова – вокал, Михаил Йосифов – тромпет, Милен Кукошаров – пиано, Димитър Карамфилов – контрабас, Атанас Попов – барабани. На събитието ще звучат най-обичаните песни на най-големите в джаза: Ела Фицджералд, Луис Армстронг, Франк Синатра, Били Холидей, Тони Бенет, Нина Симон, Нат „Кинг“ Кол, Ета Джеймс, Рей Чарлз. Специалната вечер е отличен избор не само за любителите на тази вълнуваща музика, но и за тези, които искат да имат запомняща се първа среща с нея. 

"Златните години на джаза" в Бургас, ще поднесат не само прекрасни живи музикални изпълнения, но и кулинарни шедьоври. Те ще са в три степени и са дело на Ивелин Кръстев - шеф-готвачът начело на Средиземноморски ресторант "Салини". Компания на симфониите за небцето, ще правят изискани вина от многократно награждаваната палитра на Katarzyna Estate. 

„Златните години на джаза“ е част от концепция специални събтиия Let’s Get PRIM. Всички са добре дошли на специалното събитие, което ще бележи с бутиков концерт и меню, последните истински летни дни от 2018г. Мястото, на което ще се проведе ивентът е също залог за ексклузивна вечер - лятната градина на 5-звездния Гранд на Бургас, потънала в зеленина, със звезди на сцената, под звездното небе, отразено в сините води на басейна-водно огледало. Златните пясъци и морето са само на метри, а лежерната атмосфера – навсякъде, носена в различни топли нюанси от летния бриз.

Заповядайте на един различен концерт в Бургас: „Златните години на джаза“ – поднесен в изискана морска обстановка, в компанията на отбрано меню и напитки. Подарете си незабравимо изживяване, защото, както казва великата Нина Симон: „Джазът е не просто музика, той е начин на живот, на съществуване, на мислене. 


Цена на куверт: 69.00 лева на човек.

За повече информация и резервации:
 +359 877 850 001 | [email protected]


 

Коментари

Още от последните новини