Най-добрият консултант за образование в Холандия организира изложение на холандски университети!

Най-добрият консултант за образование в Холандия организира изложение на холандски университети! - E-Burgas.com

Може би вече си чувал за преимуществата на обучението в Холандия, а може би и познаваш някой, който учи там? Накратко казано: да учиш в Холандия става все повече и повече популярно сред българските кандидат-студенти. Чудиш се защо ли? Защото да учиш в Холандия значи да избираш качествено образование, съчетано с достъпни такси, възможности за студентски заеми, стипендии и почасова работа и обширни шансове за кариерно развитие.

Специално за всички български кандидат-студенти, UNIFY – най-добрият и специализиран консултант за образование в Холандия за пореден път организира събитието Холандски Дни, където кандидат-студентите ще имат възможност да се запознаят от собствена ръка относно всичко, което трябва да знаят за студентския живот в низката земя. Мисията на UNIFY е да предлага професионални консултански услуги, съчетани с дружеско и приятелско отношение към всеки един студент. Всички консултанти на UNIFY са бивши студенти в Холандия, което значи, че те знаят много от собствен опит и винаги са готови да го споделят с теб. Всички услуги по кандидатстването в партньорските университети на UNIFY са напълно безплатни. UNIFY са с теб във всеки един момент от този сложен процес, наречен кандидатстване в чужбина и даже след това – защото кандидатстването е само първата стъпка, а всички останали UNIFY извървява заедно със своите студенти.

Всички присъстващи ще имат възможност да получат безплатен Кариерен тест, както и да участват на индивидуални срещи с 10 от най-добрите холандски университета. Подготвени са много семинари и работилници.

Ако и ти мечтаеш да учиш в страната на лалетата, то ела на събитието в гр.Бургас!

23 Април, Понеделник - Бургас, Хотел България, 11-15:00

Събитията са абсолютно безплатни, но изискват предварителна регистрация тук: http://unify.bg/component/contact/register.html

Присъедини се към събитието ни във Фейсбук:

Бургас: https://www.facebook.com/events/438533503246374/

Коментари

Още от последните новини