Наталия Кобилкина кани на морски ритрийт "Женско царство" в Гранд Хотел и СПА Приморец

Наталия Кобилкина кани на морски ритрийт

Тридневното събитие включва медитации, енергийни практики, работа в психотерапевтични групи

Без телефони и електроника - това е основното правило на Наталия Кобилкина за тридневен ритрийт "Женско царство", който организира в Гранд Хотел и СПА Приморец в дните от 11 до 13 май. Желателно е дамите, които ще изберат да поемат духовния път към себе си и своята духовна същност под ръководството на популярния психолог и сексолог, да не разговарят помежду си в почивките. "Това е пътуване към себе си. Тези дни са за теб и само за теб!" - казва Наталия Кобилкина. Събитието ще включва медитации, енергийни практики, констелации в психотерапевтични групи.

Целите на ритрийта тя обобщава по следния начин: "За да се разделиш с пречките, които не ти позволяват да вървиш напред, трябва да извървим един болезнен път, които е вътре в теб и не ти позволява да се развиваш. Ще премахнем страховете, за да направим път на изненадите и възможностите. Накрая, ще видиш колко е трудно понякога, да приемеш щастието си. Ще видиш коя си ти!"

Локацията на ритрийта - 5-звездният Гранд Хотел и СПА Приморец, никак не е случайна. Наталия Кобилкина вярва в нуждата от пълноценна почивка, предразполагаща към спокойствие и на тялото, и на ума. Изключително подходящо място за това е посрещналият първите си гости през 1959г. хотел. В него всеки детайл носи класа и лустро, типични за най-добрите места за настаняване по света. Златният бряг и морето са само на крачка разстояние, а СПА центърът предлага допълнителни изживявания, насочени към отличните здраве и релакс. Съвкупността от тези фактори, превръща Гранд Хотел и СПА Приморец в оптимален избор за място – където група смели дами да открият себе си под вещото ръководство на един от най-популярните психотерапевти и сексолози у нас – Наталия Кобилкина.

Коментари

Още от последните новини