Нафтата излиза за пета поредна победа на "Лазур" срещу Димитровград

Нафтата излиза за пета поредна победа на

Нефтохимик приема тима на Димитровград 1947 днес от 17:00 ч., на стадион Лазур, в мач от V кръг на Югоизточната Трета лига.

„Шейховете“ излизат с амбиция да запазят лидерската си позиция. След серията от четири победи, те са на върха в класирането,  с пълен актив от 12 точки.  

Подсигурените достъпи до стадиона са три. Публиката ще може да влиза през първи и трети вход, като продажба на билети ще се осъществява на вход 1. Третият достъп ще е входът на бариерата, като от там също ще могат да се закупуват билети. Касите ще бъдат отворени два часа преди мача, а входните талони ще са на цени от 5 лв за двата централни блока на сектор В и 3 лв за периферните блокове.

Нефтохимик отново призовава феновете си за разбиране относно така определените цени на билетите. Те са продиктувани от високите разходи по провеждането на домакинствата на стадион Лазур. Затова разчитаме на всички, които обичат отбора и имат възможност, да се снабдяват с входни талони от 5 лв и по този начин да помагат на тима да играе в Бургас.

Коментари

Още от последните новини