Надя Недялкова е новата Мисис Бургас (галерия)

Надя Недялкова е новата Мисис Бургас (галерия)  - E-Burgas.com
Снимки Татяна БАЙКУШЕВА

32-годишната Надя Недялкова е новата носителка на титлата Мисис Бургас. Тя спечели короната на провелия се в снощи конкурс в Гранд Хотел & Спа Приморец. 

Надя е майка на три деца.  Започвайки като служител в най-големия финансово-застрахователен холдинг в света преди 13 години, днес тя е търговски директор, като сега за шести път е удостоена с приза за Най-успешен мениджър на годината. 

На второ място се класира Кристина Стаматова, която е на 38 години. Тя е майка на известната бургаска певица Лидия Стаматова. Кристина работи като банков служител в Бургас. На трето място в конкурса се класира Ваня Димитрова, която е на 36 години. По професия тя е електронен инженер и за в бъдеще желае да се развива в сферата на електрониката и новите технологии. Само преди 8 месеца Ваня е станала майка на момиченце, за което в момента се грижи. 

Най-възрастната участника в конкурса пък спечели титлата Мис Юнивирсъл. Това е 52-годишната Донка Стоянова, която е има възможността да представи страната ни на престижен международен конкурс. 

Станислава Андреева стана лице на публиката, след оспорвано гласуване в сайта e-Burgas.com. Тя събра близо 7000 гласа, което си гарантира първото място в класацията. Станислава беше най-младата участничка в конкурса, само на 26 години. Титлата и осигурява учстие в Мисис Планет.

Снимки Татяна БАЙКУШЕВА

Конкурсът снощи бе предаван пряко в страницата на e-Burgas.com, а пълен запис от него може да гледате тук:

Видео
Видеото зарежда
Галерия
Коментари

Още от последните новини