Надрусани батки от Бургас си спретнаха бой на село

Надрусани батки от Бургас си спретнаха бой на село  - E-Burgas.com

Наказателната бригада пристигнала в Ново Паничарово с две лъскави "Аудита"

Истински екшън се разигра снощи в село Ново Паничарево край Приморско, след който няколко души от Бургас се озоваха в ареста за побой и притежание на наркотици. Повод за инцидента е станал личен конфликт между 27-годишен бургазлия и друг мъж от селото.  

По първоначални данни близките на потърпевшия реагирали остро, като бургазлията повикал на помощ свои приятели на възраст между 21 и 51 години, повечето от Бургас. Те се придвижили до Ново Паничарево и спрели с колите си в центъра на селото. След като пребили мъжа от селото, те счупили с камъни три панорамни стъкла на дома.

Дошлите на място полицейски служители неутрализирали конфликта, като при извършеното претърсване на управлявания от бургазлията "Ауди А 6", намерили и иззели пакетче с метамфетамин. При претърсването на втория лек автомобил "Ауди А 8", с който до селото е придвижили част от бургазлиите, е намерено и иззето още едно пликче с метамфетамин. Шофьорът на втория автомобил е тестван за употреба на наркотични вещества, като апарата отчел положителна проба за употреба на метамфетамин.

Агресивният бургазлия и приятелите му са задържани за срок от 24 часа. По случая в Районно управление – Приморско е образувано досъдебно производство.

Коментари

Още от последните новини