Над 7000 души не искат да гледат моряка Христо по телевизията

Над 7000 души не искат да гледат моряка Христо по телевизията  - E-Burgas.com

Недоволството срещу коледанта реклама на "Джъмбо" сред българите набира все по-голяма популярност. Вече над 7000 души са се подписали в онлайн петицията, която директно апелира към сваляне на рекламата от ефир. Разстроени са най-вече моряшки съпруги, както и други семейства, коиито по една или друга причина няма да могат да прекарат заедно празниците. Логично най-много подписи са събрани от Бургас и Варна.

"Действието в рекламата се развива на Бъдни вечер, в Атлантическия океан, на кораб "Свети Николай". Главният герой е Христо, поредния баща, "давещ се" в името на семейство и близки. А в съдържанието на рекламата се изтъкват на преден план играчките, които ще донесе бащата при завръщането му. Ами ако не се прибере?!

Много хора изпращат техните баща, майка, брат, сестра, чичо, леля, на път, които ежедневно жертват здравето, нервите и живота си в името на семейството си. И за съжаление, не всички успяват да се завърнат живи."  пише авторът на петицията. 

Повечето от подписалите се споделят, че рекламата ги кара да се чувстват тъжни, самотни и депресирани, а други признават, че сменят канала, веднага щом я видят. 

 

Коментари

Още от последните новини