Над 400 абсолвенти ще бъдат зарадвани с дипломи в БСУ в понеделник

Над 400 абсолвенти ще бъдат зарадвани с дипломи в БСУ в понеделник - E-Burgas.com

На 23 май 2016 година, понеделник, от 10 часа в атриума на БСУ ще се проведе тържествената промоция на Випуск 2016.

Над 400 абсолвенти ще получат своите дипломи за завършено висше образование. От тях 23-ма са отличниците на Випуска, които ще бъдат удостоени от Ректора със свидетелство за отличие за постигнати високи резултати в обучението и доказан стремеж към издигане авторитета на академичната общност.

По време на тържествената церемония с почетното звание Доктор хонорис кауза на Бургаския свободен университет ще бъде удостоен проф. дюн Улрих Зибер, директор на Института „Макс Планк“ за чуждестранно и международно наказателно право във Фрайбург, Германия. Най-високото академично отличие се присъжда на проф. Зибер с решение на Академичния съвет за значим принос в науката и развитието на съвременното наказателно право и за заслуги в изграждането и укрепването на отношенията между Дружеството „Макс Планк“, Германия, и Бургаския свободен университет.

За тържеството са поканени министърът на МОН Меглена Кунева, кметът Димитър Николов, областният управител Вълчо Чолаков, депутатите от Бургаски избирателен район, членовете на Настоятелството.

Коментари

Още от последните новини