Национална среща на ученическите съвети и парламенти правят в Бургас

Национална среща на ученическите съвети и парламенти правят в Бургас - E-Burgas.com

Съюз на учениците в България с подкрепата на Община Бургас организира лятна национална среща на ученическите съвети и парламенти. Тя ще се проведе от 27 до 30 юли в Културен център "Морско казино" като част от поредицата национални срещи, които се провеждат с домакинство от различни общини.

 

Всичко необходимо за идеята можете да научите от презентацията тук :http://prezi.com/qf-carlqsej-/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share .

В националната среща ще участват 70 ученици от цялата страна на възраст между 14 и 18 години с доказани лидерски качества, гражданска активност и желание за осъществяване на извънкласни дейности. 

Регистрацията за участие ще бъде възможна до 16 юли включително на следният адрес: https://goo.gl/forms/nRYnvN0xrIZRoRbp2

Събеседванията с кандидатите ще бъдат проведени в периода 16 - 22 юли. Едно от условията за участие е те да споделят информацията за събитието на своята фейсбук стена и да предоставят линк към своя фейсбук профил в предпоследният въпрос от настоящата регистрационна форма.

Подборът на кандидати се извършва на два етапа : 1. Попълване на регистрационна форма; 2. Събеседване 
Само одобрените на първи етап кандидати ще могат да преминат на втори етап за събеседване с представители на организационния екип на срещата. Събеседването ще се проведе по теми, свързани с личната мотивация, опит и активности. Избраните кандидати ще получат уведомителен e-mail с допълнителна информация след 22 юли. 

Националната среща на ученическите съвети и парламенти е част от инициативата "Бургас харесва младите", която цели да насърчи сътрудничеството между младите хора в града и реалното участие на младежката бургаска общност във вземането на решения и реализацията на съвместни проекти.

Коментари

Още от последните новини