На 8-ми юни СПА център “6th Sense” представя нова грижа за красотата: Premier Dead Sea Laboratories

На 8-ми юни СПА център “6th Sense” представя  нова грижа за красотата: Premier Dead Sea Laboratories - E-Burgas.com

Това е една от общо двете компании в световен мащаб, които имат легален достъп до ресурсите на Мъртво море

8-ми юни е денят, в който нов класен бранд козметика официално става част от грижите за красотата, предлагани в СПА център "6th Sense" на Гранд Хотел и СПА "Приморец". Premier Dead Sea Laboratories е една от двете компании, единствени в света с легален достъп до ресурсите на Мъртво море.

Брандът е основан през 1990г. от група експерти в областта на дерматологията и козметиката. Те комбинират широките си познания относно ресурсите на Мъртво море с напредналите научни технологии. Впечатлява ги констатацията на учените от НАСА и ЕКА (Европейската космическа агенция), че кожата на астронавтите изтънява с 20% за 6-месечен престой в космоса. Premier Dead Sea Laboratories започва да работи в посока противодействие на този процес и достига до изцяло нов способ за всекидневна грижа за кожата. Разработват се продукти, комбиниращи силата на минералите от Мъртво море с най-новите козметични технологии. След години усилена работа, продължаваща и днес, налице е бленд от наука, знания, иновативни технологии от най-добрите медико- и козметични институти.

Името Premier Dead Sea Laboratories означава максимум грижа за вашата кожа със специални продукти, съдържащи уникални съставки. Компанията е носител на награди с патентовани продукти, отличени за своите висока ефективност и иновация.

Premier Dead Sea Laboratories има почитатели буквално по цял свят. Козметиката ще откриете в Канада, САЩ, Великобритания, Аржентина, Бразилия, Япония, Хонг Конг, Сингапур, Чили, Панама, Доминиканската република, Перу, Португалия, Испания, Франция, Черна Гора, Кипър, Гърция, Малта, Холандия, Белгия, Австрия, Норвегия, Финландия, Южна Африка, Ботсвана, Швейцария, Индия и други. Вече - и в Гранд Хотел и СПА "Приморец". Доверете се на практиката на едно световно име, спечелило слава по света с качество и висока ефективност и уникална комбинация от технологии и силата на природата.

Premier Dead Sea Laboratories ще бъде представен от посланиците на бранда у нас, на 8-ми юни, от 18:00 часа, в СПА център „6th Sense” на Гранд Хотел и СПА „Приморец.“

За повече информация: +359 56 910 913 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини