На 28 ноември Бургас ще бъде домакин на еднодневно обучение "Ефективна комуникация и мотивация за мениджъри"

На 28 ноември Бургас ще бъде домакин на еднодневно обучение

Лекторът на формата Пламен Петров има над 20 години опит в управлението на процеси и екипи, включително за IBM

На 28 ноември (четвъртък) Бургас ще бъде домакин на едно изключително полезно за всички на ръководни позиции обучение: "Ефективна комуникация и мотивация за мениджъри". Форматът ще бъде изцяло практически, с реални казуси и реални решения за хората в групата. Лектор на събитието ще бъде Пламен Петров от Equinox Partners, който има над 20 години опит в управлението на процеси и екипи, включително за IBM където инициира първата вътрешна коучинг инициатива за България. Обучението ще се проведе по покана и с любезното домакинство на Гранд Хотел и СПА Приморец.

Програма на "Ефективна комуникация и мотивация за мениджъри"

Регистрация: 9:30 часа

Начало: 10:00 часа

Кафе пауза: 11:30 - 11:45 часа

Втора част: 11:45 - 13:00 часа

Кафе пауза с кетъринг: 13:00 - 13:45 часа

Трета част: 13:45 - 15:00 часа

Кафе пауза: 15:00 - 15:15 часа

Заключителна част: 15:15 - 16:30 часа

Тренингът е подходящ за мениджъри на екипи. Таргетира повишаване ефективността на комуникацията в екипите и ангажираността и мотивацията в работата.

Цена за участие в еднодневното обучение: 89.00 лева на участник;

Сумата включва сертификат за успешно преминато обучение.

Всички участници в обучението ще получат книгата на лектора "Студен душ за мендижъри". Четивото е силно полезен наръчник, систематизиращ различни казуси, с които управляващите екипи ръководители се сблъскват ежедневно и възможните решения и способи на реакция.

"Студен душ за мениджъри" ще има своя премиера ден преди обучението - на 27 ноември (сряда) от 18:00 часа отново в Гранд Хотел и СПА Приморец. Срещата, на която Пламен Петров ще представи пред бизнес общността в Бургас своята книга, е с вход свободен.

Пламен Петров е управляващ партньор в Екуинокс Партнърс ООД. Има MBA от City University оf Seattle и е завършил програмата на Маршал Голдсмит “Stakeholder Centered Coaching”. Води лидерски програми за развитие на ръководители на екипи за клиенти като Google, HP, CEZ, ABB, Latecoere, Strypes, Naxex Technological Development, Nevexis, A Data Pro, Advent, Tymbark Bulgaria, Каменица, Каолин АД и много други. Създател на популярния подкаст “Сутрешно предаване за мениджъри”, в който представя много теми от мениджърската практика и провокира слушателите да погледнат към себе си и да станат по-добри лидери.

За повече информация и запазване на място за обучение "Ефективна комуникация и мотивация за мениджъри": +359 877 850 001 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини