На 17 май: БЛАГУНИТЕ за първи път на живо в Бургас

На 17 май: БЛАГУНИТЕ  за първи път на живо в  Бургас - E-Burgas.com

Любимите герои от телевизионният  екран тръгват на минитурне с детският театрален спектакъл “Още един прекрасен ден”!

Симпатичните герои от първият български куклен сериал “БЛАГУНИТЕ”, които всяка вечер в продължение на два сезона пожелаваха “Лека нощ” на децата от телевизионният екран ще гостуват за първи път в БУРГАС! “БЛАГУНИТЕ” ще оживеят на театрална сцена в детският спектакъл “ОЩЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН”

На 17 май в БУРГАС в “ДОМ НА НЕФТОХИМИКА”. Представленията са с начален час 18.00ч.

Билетите вече са в продажба в интернет на адрес www.eventim.bg .Продават се и в БУРГАС - касата на Дом на Нефтохимика (пл. Тройката №1, тел: 0894 898098).

Билети могат да се закупят още от бензиностанции OMВ, Български Пощи, магазини Технополис, Usitcolours. Цената им е от 8 до 12 лв, а деца до 4 г.възраст ще влизат безплатно, но без право на седящо място.

След успеха на детският телевизионен сериал „БЛАГУНИТЕ“ и големият брой гледания на епизодите в интернет, екипът на театър “Вилекула” създаде прекрасен детски театрален спектакъл с добре познатите герои. Премиерата на БЛАГУНИТЕ наживо - “Още един прекрасен ден”беше в края на м. февруари, а оттогава насам любимците на децата всеки ден получават многобройни покани да гостуват в различни градове на България! Това е и причината спектакълът да тръгне на своето първо пролетно минитурне- в РУСЕ на 15 май, ВАРНА на16 май и в БУРГАС на 17 май. БЛАГУНИТЕ планират още срещи с малките си фенове и в други градове на страната през есента!

В “Още един прекрасен ден”децата ще се докоснат до любимите си куклени герои, ще се потопят в техния свят и заедно ще преживеят весели и получителни истории. Изключително красиви, пъстри и цветни куклите са специално преработени за сцена, а декорите са пищни и с впечатляващи размери. В спектакълът намират място най-хубавите и весели песнички от сериала, а също и нови специално написани, които учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-леко да се справят с трудностите. „Още един прекрасен ден“ще разкрие поредният забавен ден с БЛАГУНИТЕ, изпълнен с много смях, добро настроение, поучителни моменти, музика и танци. 

Автор и режисьор е Илиян Илиев, сценограф Кирил Наумов, кукли Благовеста Василева, музика Димо Стоянов от ПИФ и Александър Дойчев.

Участват актьорите: Елиза Илиева, Момчил Михайлов, Златина Йорданова, Янко Стоянов, Явор Зехиров, Мая  Гелева, Нели Славова, Краси Кирчев.

Повече за БЛАГУНИТЕ вижте на www.blagunite.com

ПРЕМИЕРАТА НА СПЕКТАКЪЛА ЗА БУРГАС ЩЕ БЪДЕ НА 17 МАЙ ОТ 18ч В ЗАЛА НХК.

БИЛЕТИ НА КАСАТА НА НХК. ЗА ИНФОРМАЦИЯ тел.0894/898-098-Маруся Русева-организатор

Коментари