На 1 юни Авиомузеят ще работи с вход свободен за децата

На 1 юни Авиомузеят ще работи с вход свободен за децата - E-Burgas.com

Авиомузей Бургас празнува Международния ден на детето. Каним всички малки и пораснали деца на 1 юни, за да се впуснем заедно в едно истинско приключение в света на самолетите. Партньор на събитието е Медицинска лаборатория „ЛИНА“, която за поредна година подарява един красив и изпълнен със спомени ден, като осигурява вход свободен за всяко дете.

Програмата започва в 11:00 ч., като всички малчугани ще имат възможността да нарисуват, моделират и изработят различни самолети от многообразни материали. Посетителите ще могат да разгледат всички десет летателни апарата, сред които има представители на селскостопанската, гражданската и военната авиация. От 16 ч. малчуганите ще могат да се порадват на парти ефектите с машина за сапунени балони, а от 16:30 ще се включи фокусник, който е осигурен от BurgasАirport, част от Fraport Bulgaria.

От 17:30 ч. всички деца ще могат да развият въображението си на творческата работилница на RossieCreatievartdesign. Очакваме Ви да се забавляваме заедно от 09:00 до 20:00 ч.!

От 1 юни музеят преминава в лятно работно време. Той ще е отворен всеки ден от 09:00 до 20:00 ч.

Коментари

Още от последните новини