Мосинов към общинските съветници: Елате на Нефтохимик – Левски и покажете че сте бургазлии

Мосинов към общинските съветници: Елате на Нефтохимик – Левски и покажете че сте бургазлии - E-Burgas.com
Снимка Стиляна Божидарова

Общинският съветник Евгений Мосинов направи интересна агитация към колегите си в местни парламент като ги призова да дойдат на стадион „Лазур“ на предстоящия домакински мач на Нефтохимик срещу Левски. Това стана по време на отчета на Мосинов относно общото събрание на акционерите на бургаския клуб.

В дебатите най-активно се включиха именно Мосинов и Ангел Божидаров от НФСБ, които ходят на всички домакински мачове на Нефтохимик.

„Бургас получи шанс чрез Нефтохимик да бъде участник във футболната лига, феновете на Черноморец питат защо не ние, но нямаше как. ПФК Нефтохимик АД е най-контролираното дружество в момента, на почти всички оперативки в общината тази тема се дискутира. Разходите, които направи обшината са минимализирани, знаете че 100 хил.лв. бяха инвестирани в детско-юношеския футбол. Най-ниските заплати са в Нефтохимик, пък искаме бързи резултати, това няма как да стане“, каза Мосинов като призова колегите си в Общински съвет и кмета Димитър Николов да дойдат на мача с Левски, тъй е ясно, че софиянци ще получат солидна подкрепа.

Двубоят между Нефтохимик и Левски е на 10 септември, от 21:15 часа на стадион Лазур.

Коментари

Още от последните новини