ММА бойци ще аплодират едни от най-известните бг модели

ММА бойци ще аплодират едни от най-известните бг модели - E-Burgas.com
Марина Диневи отново домакин на международен фешън спектакъл [caption id="attachment_108361" align="alignnone" width="500"]снимка: http://cdn.fashion.bg/ снимка: http://cdn.fashion.bg/[/caption]
Най-бляскавото модно събитие през годината - Grand Glamour Show Marina Dinevi ще събере на една сцена едни от най-известните модели на България, на 26-ти юли на специално изградена сцена на Планет Яхт Св. Влас от 22:30 часа. За четвърта поред година световни брандове застават редом до българските си колеги, за да покажат стил и класа.
Ще бъдат представени най-добрите модни къщи и марки - бижутата Сваровски, бански костюми Aloha Mare,  дизайнерските рокли на Мария Диомова, дъщеря на Стефан Диомов, уникалните тоалети на Палома Фешън, както и бутиковите тоалети на дизайнерката Lilian Edwards, която наскоро откри бутик  и в Сен Тропе. Бижута Сваровски също ще покажат своята най-нова колекция. Международно защитеният брaнд „Aloha Mare", които ще представят плажни костюми, е синоним на лукс, качество и стил. Продуктите на водещата в бранша марка „Aloha Mare" се характеризират с радващи окото свежи тропически мотиви, ярки цветове и екстравагантен дизайн. Поля Кинова, която ще закрие Гранд Глемър Шоу - Марина Диневи, в началото на годината отбеляза десет години творческа дейност с пищно ревю в Шератон, впечатлява с изтънчени и запомнящи се официални модели рокли. Тя е носител на грамота от Академията за мода за високо качество и професионализъм в модния бранш.
Звездата от сериала "Връзки", телевизионен водещ и рапър - Играта ще води бляскавият спектакъл. За доброто настроение на гостите ще се погрижат полуфиналистката в Х фактор Ренета Ганева, както и спечелилите фестивали в Сърбия и Германия огнено шоу Ф4.
На Grand Glamour Show Marina Dinevi са поканени и всички ММА бойци, които ден преди това ще се състезават за различни титли на сцена на пристанището.
Коментари

Още от последните новини

Светът
ММА бойци ще аплодират едни от най-известните бг модели - E-Burgas.com

Избори в САЩ