Млади бургаски фотографи обраха наградите на национален конкурс (Снимки)

Млади бургаски фотографи обраха наградите на национален конкурс (Снимки) - E-Burgas.com

Поредното издание на Националния конкурс "Морето не е за една ваканция", раздел "Фотография", донесе много награди на възпитаниците на Центъра за подкрепа на личностното развитие- Бургас.

Във втора възрастова група /8-12 клас/ първото място спечелиха Анелия Димитрова от клуб "Млад журналист" и Георги Димитров от клуба по фотография към центъра. Второ място във същата възрастова група бе присъдено на Радослав Свирецов от ПГПНЕ "Гьоте"-Бургас, а една от поощрителните награди получи Валентин Петров от школата по "Екология и опазване на околната среда" към ЦПЛР-Бургас.

В първа възрастова група /5-7 клас/ на първото място бе отличена фотографията на Милена Радева от ОУ"Антон Страшимиров"-Бургас, останалите награди си поделиха малките фотографи от ЦПЛР-ОДК- Варна.

Според журито, от бургаски фоторепортери, всяка година конкуренцията сред участниците става все по- голяма, а фотографиите все по-качествени и близки до професионалните.

Националният конкурс "Морето не е за една ваканция" за рисунка и фотография се провежда всяка година от ЦПЛР-Бургас и е посветен на 31 октомври - Международен ден на Черно море.

Награждаването на участниците и откриването на изложбите от фотографии и рисунки ще се проведе на 28 октомври /петък/ от 16.30 часа в Младежкия културен център. Победителите ще получат грамоти и предметни награди.

Галерия
Коментари

Още от последните новини