Митьо Очите се върнал тайно в Поморие

Митьо Очите се върнал тайно в Поморие - E-Burgas.com

Несебърският бос Димитър Желязков отново е пациент на балнеоцентъра към грандхотел „Поморие”,  пише "Монитор". Очите се е върнал в специализираната стая за настаняване на инвалиди след 5-дневни изследвания в истанбулската болница "Джон Хопкинс".

Той замина там заради усложнения при лечението на основната му травма - прострелването в малкия таз. Желязков обаче използва обикновен транспорт, вместо специализирана линейка, заради което в подземния свят се появиха коментари, че пътуването по медицински причини всъщност е тайно напускане на страната. Според запознати за транспортирането му е използван микробус, който не привлича вниманието с лукс и екстри.

Бързото му завръщане опровергава версията за трайно установяване в чужбина, поне засега. С информация за реалното състояние на Димитър разполагат само най-близките му, това са много лични неща, всичко останало са инсинуации, разказва човек от обкръжението на несебърлията, който след дни има рожден ден. 

Балнеоцентърът в Поморие е с доказани постижения в раздвижване на пациенти, които са прекарали дълго време на легло. До 27 август на Желязков са били извършвани процедури по план, като той стриктно е изпълнявал лекарските съвети.

Митьо Очите е загубил значителна част от теглото си и няма нищо общо със снимките, на които показва бицепси, все още се придвижва с инвалидна количка. 

 

Коментари

Още от последните новини

Светът
Митьо Очите се върнал тайно в Поморие - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Митьо Очите се върнал тайно в Поморие - E-Burgas.com

Африка