Митьо Очите не бил приеман по спешност в болница, възстановявал се в Поморие

Митьо Очите не бил приеман по спешност в болница, възстановявал се в Поморие - E-Burgas.com

Димитър Желязков – Очите е в грандхотел „Поморие” и в момента, не е приеман в МБАЛ-Бургас или в друга болница, показа проверка на „24 часа”.

Желязков стана клиент на 5-звездия хотел веднага след като бе изписан от УМБАЛ „Софиямед”. Оттогава той изпълнява определената му рехабилитационна програма, насочена към раздвижване на мускулите и възстановяване на възможността да ходи сам.

Днес е имал процедури, които е пропуснал, но няма данни за рязко влошаване на състоянието му, до този момент не се е налагала намесата на спешна помощ, съобщиха източници от комплекса.

Желязков проявявал завидна упоритост в подводната гимнастика и другите процедури, имал голямо желание да се възстанови по-бързо. Все още по-голямата част от времето прекарвал в инвалидна количка или на легло, силите му стигали за 2-3 крачки.

При пациент с толкова тежки травми е трудно да се дават дългосрочни прогнози, но към този момент не може да се говори за рязко влошаване при Желязков, твърдят запознати със състоянието му./"24 часа"
 

Коментари

Още от последните новини