Мисис Бургас 2019 ще представя България на международен конкурс в зимната ски столица на Балканите

Мисис Бургас 2019 ще представя България на международен конкурс в зимната ски столица на Балканите - E-Burgas.com

Провъзгласената за най-красивата омъжена бургазлийки за 2019г Мариана Атертон, ще има възможността да представя България в 10-тото юбилейно издание на престижния международен конкурс за омъжени дами „Мисис Планет" .

Събитието ще се проведе в зимната ски столица на Балканите Банско., а организатор е Агенция „Интерсаунд" с партньорството на Община Банско.

Успешната бургазлийка е дипломиран бакалавар по приложна математика, завършила е и магистратура в елитния Технически немски университет в Мюнхен с отличие. В момента сучетава грижите за семейсвото и малката си дъщеря с развиването на успешен туристически бизнес, свързан с екзотични дестинации.

Във форума Мариана ще бори конкуренция с дами от Европа, Азия, Латинска Америка и Африка.

Наситена едноседмична програма предшества финала: разглеждане на региона и забележителностите му , както и конференции, свързани с реализацията на жената в съвременния свят, фешън шоу и интервю с международното жури.

Финалът на конкурса ще протече в няколко тура:

Вълнуващо начало на конкурса с парад на нациите, където всяка участничка, облечена в национален костюм, представя себе си и своята страна на фона на националния флаг. В него нашенката ще дефилира в специално изработена за нея рокля от дизайнерката Мариета Славчева, съчетаваща актуални народни мотиви.

Второто дефиле е свързано с екологичната мисия на конкурса „Зелена планета". Атрактивно шоу на таланта изненадва с невероятни певици, танцьорки, художнички – всяка по своему различна и интересна.

За финал и награждаване участничките се появяват в страхотни вечерни тоалети на дизайнери от своите държави. За безупречнта си визия в този тур, Мисис Бургас 2019 се довери на изцяло на бургаската дизайнерка Мария Диомова.

„Мисис Планет" е един международен форум, който събира омъжени дами от цял свят с идеята за приятелство и представяне на световната култура и допринася за популяризирането на България като туристическа дестинация.Финалът ще бъде на 7 ноември в Посетителски информационен център от 18:00 часа.

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини