Мисис Бургас 2019 г. Мариана Атертон с жест към възрастните хора в село Крушевец

 Мисис Бургас 2019 г. Мариана Атертон с жест към възрастните хора в село Крушевец - E-Burgas.com

Мисис Бургас 2019 г. Мариана Атертон и нейното семейство гостуваха на възрастните хора от Клуб на пенсионера "Инж. Георги Коточев" в село Крушевец. Мисис Атертон сподели, че идеята за посещението е вдъхновена както от личната й връзка със село Крушевец, където е прекарала много щастливи моменти от детството си, така и от желанието и ангажимента й като носителка на титлата "Мисис Бургас" за 2019 г. да подпомогне пенсионерите в района и да допринесе за повдигане на духа им по празниците.

Тя сподели, че някои от членовете на клуба нямат близки, с които да споделят празници като Коледа и Великден, а други имат, но децата и внуците им живеят в чужбина и нямат възножност да се завърнат у дома за празниците.

На срещата Мариана Атертон и семейството й организираха почерпка за всички присъстващи и зарадваха членовете на клуба с подаръци. Възрастните хора на свой ред ги поздравиха с кратък празничен концерт от народни песни, характерни за региона.

Инициативата се осъществи с подкрепата на кметицата на селото г-жа Милка Стамболиева, която на свой ред изказа благодарност от името на своите съселяни и подчерта, че по-възрастните от тях се радват не толкова на материалните придобивки, колкото на вниманието, проявено към тях, на времето, прекарано сред млади хора, и на възможността да споделят своите радости и проблеми и да усетят празничното настроение.

Галерия
Коментари

Още от последните новини