Мисис Бургас 2016 блесна в уникална фотосесия за новата си колекция

Мисис Бургас 2016 блесна в уникална фотосесия за новата си колекция - E-Burgas.com

Дизайнерката Мая Великова ,която е и Мисис Бургас 2016, презентира свои рокли от колекция Dream on /Мечтание /, в един от най -красивите комплекси на българското Черноморие. Приказно и аристократично излъчване ,разкошен интериор ,който изцяло се вписва с изящните рокли ,които тя създава с много и любов. Мая е човек на изкуството ,и това се вижда на всякъде във нея ,във всеки детайл ,във всеки жест ,във всеки избор.

 Екипът с който работи е впечатлен и вдъхновен от нейното магнетично и аристократично излъчване и начинът по който тя самата представя творенията си с толкова финес. Фотосесията е прозведение на изкуството ,а всяка фотография е като картина от Ермитаж.

"Когато си отдаден на нещо изцяло ,няма какво да те спре ,на всякъде виждаш изкуството и красотата. Мечтание ,защото тя самата е мечтателка ,нежна ,финна и чувствителна ,каквито са повечето хора на изкуството. Мечтая за един наистина съвършен свят ,обичам да създавам приказки ,обичам да летя ,въпреки ,че падам постоянно. Платовете не са по лесен материал от мрамора и склуптурата ,изисква се познание и усет,много обичам гладките и финни материй ,като коприна и сатен ,а цветовете са типични за моят стил ,сиво към пепел от рози и акценти с много блясък", споделя най-красивата омъжена бургазлийка за 2016г.

Галерия
Коментари

Още от последните новини