Мис Бургас и Мис Свети Влас наградиха състезателите в Зона конен спорт „Купа Бургас 2016г.“

Мис Бургас и Мис Свети Влас наградиха състезателите в Зона конен спорт „Купа Бургас 2016г.“ - E-Burgas.com

Двете чаровни млади дами Габриела Пеева и Натали Тодорова придадоха неподправен блясък на двете официални вечери по време на турнира

Две изключително красиви и чаровни млади миски – Мис Бургас Габриела Пеева и Мис Свети Влас Натали Тодорова, участваха в награждаването на най-мащабното спортно събитие, организирано в Бургас. Те бяха достойни асистентки по време на награждаването в Зона конен спорт „Купа Бургас 2016г.“, което се проведе в дните между 16 и 23 юли в Морския град.

Състезанието събра на едно място елита в конния спорт. В него специален гост бевицепрезидентът на европейската федерация Арман Йозгюркей, който пристигна в Бургас с пет от своите най-елитни коне. През първите дни на надпреварите именно той успя да се наложи в част от изпитанията.

Присъстващите бургазлии и гости на града за шеста година се насладиха на единствените в България нощни паркури в Конна база - Бургас.

Много почитатели на този спорт, сред които видни спортисти, треньори и политици, проследиха оспорваните изпитания край брега на морето. А двете чаровни млади дами Габриела Пеева и Натали Тодорова придадоха неподправен блясък на двете официални вечери по време на турнира.

Галерия
Коментари