Мис България 2016 Габриела Кирова и Зий Ребело короноваха Мис Обзор

Мис България 2016 Габриела Кирова и Зий Ребело короноваха Мис Обзор - E-Burgas.com

Мис България 2016 Габриела Кирова и холивудският продуцент Зий Ребело, който това лято почива на южното ни Черноморие, короноваха Мис Обзор. След пълно единодушие в журито носителка на титлата стана 18-годишната Радина Василева. Тя е висока 176 см, и учи в Гимназия по романски езици с изучаване на френски език. Радина ще представи град Обзор на националната надпревара Мис България в края на годината.

Нейни подгласнички станаха Анабела Цветанова, Радостина Пискюлева и Веса Иванова. Лентите и короните им бяха връчеи от Ирина Папазова, вице Мисис Бургас Кристина Стаматова и Юлия Горбунова от отдел култура на кметство Обзор, под чийто патронаж се проведе конкурса.
Момичетата получиха подаръци от Кристиян оф Рома, банските Шугър Фрий, Тонино Ламборгини, дискотека Пиксел, от дизайнерката Лилиян Едуардс, която ги облече и в зашеметяващи рокли от последната си колекция.

Афтърпартито се проведе в дискотека Пиксел, където с бурни аплодисменти от гостите Радостина Пискюлева бе избрана и за Мис Пиксел. За доброто настроение на гостите на конкурса се погрижиха певицата Алекса и младата надежда, финалистка от България Търси Талант Лидия Стаматова. Водеща на надпреварата бе Мис България Марина Войкова.

Галерия
Коментари

Още от последните новини