Министерство на туризма подарява над 20 безплатни ваканции

Министерство на туризма подарява над 20 безплатни ваканции - E-Burgas.com

Министерството на туризма подарява над 20 безплатни ваканции. Инициативата е част от втория етап на кампанията „Неочаквана ваканция", която се провежда под надслов „Една почивка никога не стига!“, съобщиха от туристическото ведомство.

В надпреварата могат да се включат всички туристи, реализирали най-малко три или повече последователни нощувки у нас през периода 1 април - 31 май 2018 г. Те трябва да се регистрират на www.neochakvanavakancia.bg, представяйки валиден документ за осъществената почивка. Можем да регистрираме неограничен брой нощувки, реализирани в периода на играта, като министерството има право да проверява валидността на всяка регистрация. Периодът за включване за участие в кампанията е до 10 юни 2018 г.

По думите на министъра на туризма Николина Ангелкова целта е да се популяризират разнообразните възможности за туризъм в страната и да се насърчат повече българи да почиват у нас.

Първият етап играта на бе проведен в периода 10 октомври–10 декември 2017 г., в който сайтът натрупа 54 008 неуникални посещения. В надпреварата се включиха 1756 души, от които бяха изтеглени 30 печеливши.

Коментари

Още от последните новини