Министър Шишков: Държавата няма да остане без пътно поддържане

Министър Шишков: Държавата няма да остане без пътно поддържане - E-Burgas.com

Ще продължим добрите практики на МРРБ – на предишния кабинет и на служебните кабинети, ще има надграждане. Това каза служебният министър на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков, който на церемония в МРРБ прие поста от своя предшественик Гроздан Караджов.

Надявам се да намерим в напреднал етап всички неща, за които говорихме преди седем месеца с г-н Караджов, и да продължим в конструктивна посока в бъдеще, каза още регионалният министър.

На въпрос за най-важните задачи арх. Иван Шишков отбеляза, че очевидно има проблем с пътните фирми, но трябва да се запознае в дълбочина с него, за да бъде намерено правилното и законосъобразно решение. Министърът бе категоричен, че със сигурност държавата няма да остане без пътно поддържане. И отбеляза, че Министерството на регионалното развитие и благоустройството има и други важни приоритети, по които трябва да се работи на бързи обороти.

За мен е чест да предам символично „ключа към МРРБ“ на Вас, защото имате дълбока следа в министерството. Познавате проблемите и съм сигурен, че още от днес ще поемете най-важните задачи, които стоят пред министерството, каза Гроздан Караджов.

Коментари

Още от последните новини