Мина Пенкова от „5-те Сезона" засне първия си клип

Мина Пенкова от „5-те Сезона

След големия успех на „Бургас и морето" – певицата с видео на „Тръгваш ли"

Няколко месеца след като впечатли журито и публиката на престижния конкурс „Бургас и морето" с „Тръгваш ли", Мина Пенкова засне видеоклип на прочувствената балада. Емоцията на нотите и текста оживява на екрана, благодарение на младия режисьор Danyor Nevsta. „Тръгваш ли" го грабва от първия момент и той предлага на изпълнителката да работят заедно по видеото.

 „Радостна съм, че съдбата ни срещна, защото той е изключително талантлив и обещаващ творец. Има различен поглед. Може би заради факта, че съзнателният му живот минава зад граница", споделя Мина.

Клипът е заснет в Читалище Напредък в Горна Оряховица. Въпреки че на пръв поглед мястото изглежда нестандартно или дори архаично, младата изпълнителка има своята причина да го избере.

„Самата аз започнах да пея в Читалище Пробуда в Бургас. По-късно то стана дом и на група „5-те Сезона". На такова място се запознах с режисьора на видеото и може би най-логично беше да заснема първия си клип в читалище. Иска ми се във всяко от тях отново да закипи животът, толкова бурно, колкото преди. Защото те са били убежището на културата и изкуството, а сега зад вратите на някои има дебел слой прах", признава чаровната певица.

Премиерата на клипа към песента „Тръгваш ли" ще бъде съвсем скоро. Обратното броене започва във Facebook и Instagram.

Коментари