Милица Гладнишка отново гостува на острова с истории от любими игрални и анимационни филми

Милица Гладнишка отново гостува на острова с истории от любими игрални и анимационни филми - E-Burgas.com

Предизвикваме ви да се филмирате с Милица Гладнишка, Михаил Йосифов секстет и кино-музикалната им програма на 31 юли (петък) от 21:00 часа, когато  на сцената на остров Света Анастасия акостира концерт-спектакълът "Живот като на кино".

Комедия, драма или трилър - в "Живот като на кино" единствената и неповторимата Милица Гладнишка, заедно с музикантите от Михаил Йосифов секстет, разказва истории от игрални и анимационни филми, любими на малки и големи.

Тя е Круела де Вил. Тя е Кралицата на нощта. Тя е Уилма Флинстоун. Тя знае как се прави ремонт. Тя говори на безброй езици. И пее на още повече. Тя е талисманът на острова.

Как са я карали семейство Флинстоун в каменната ера, как с темпо и ентусиазъм се прави ремонт в България през 70-те години на 20-и век, в опасност ли са 101 далматинеца - това са някои от историите, които Милица Гладнишка и музикантите от Михаил Йосифов секстет ще разкажат с музика. Репертоарът на този концерт-спектакъл включва песни от "Амадуес", "Зеленият път", "Маската", "Семейство Мейзга",  "Индиана Джоунс и Храмът на обречените".

Звездите на вечерта са невероятните Милица Гладнишка, Михаил Йосифов (тромпет), Велислав Стоянов (тромбон), Димитър Льолев (саксофон), Борис Таслев (бас), Атанас Попов (барабани), със специалното участие на Васил Спасов (пиано).

Начален час на концерта: 21:00 часа

Стандартен билет: 36 лева

Ученици и пенсионери: 32 лева

Деца от 3 г. до 7 г.: 25 лева

/С включен транспорт с корабче/

Билети можете да закупите от Туристически информационен център "Часовника" и касата във фоайето на Магазия 1.

Повече информация и предварителна резервация на телефон 0882 004 124 - всеки ден от 9 часа до 17 часа, и на имейл: [email protected]

Събитието се осъществява със съдействието и подкрепата на Медицински лаборатории "Лина".

* На остров Света Анастасия се спазват всички противоепидемични мерки за дезинфекция.

 

Коментари

Още от последните новини