Миков: Няма разцепление! Нещата в БСП се движат добре

Миков: Няма разцепление! Нещата в БСП се движат добре - E-Burgas.com

изтеглен файл

Няма разцепление в БСП, има различни мнения, каза днес в Разград председателят на БСП Михаил Миков. Той пристигна в лудогорския град, за да присъства на работна среща с председателите на областните и общинските съвети на БСП в Североизточна България, съобщи БТА.

Миков отбеляза, че има консолидация на партията и нещата се движат добре. Според него хората очакват БСП да бъде по-силна, а за да бъде по-силна, трябва да има поредица от организационни действия и изработване на политики, които да очертаят лявата автентичност на партията и да засилят влиянието й в обществото.

На последните избори над 50 процента от гражданите не упражниха своя вот и това е проблем, който е отражение на общото недоверие и в политиката, и в политиците, в частност и към нас, коментира председателят на партията. Затова по думите му трябва по-отчетлива и конкретна политика, по-ясно артикулиране и отговорност на всички места за разясняване на тази политика.

Михаил Миков посочи, че в момента има широк диалог с кметовете, общинските съветници и председателите на общински съвети. Той обясни, че на тези срещи се обменят идеи, изслушват се различни предложения, като паралелно с това се очертават предстоящите задачи за следващ период.

ПИК

Коментари

Още от последните новини