Местят премиерата на книгата и филма за Стефан Данаилов на 31 март (Видео)

Местят премиерата на книгата и филма за Стефан Данаилов на 31 март (Видео) - E-Burgas.com

Маестрото лично ще присъства на събитието в компанията на журналиста Георги Тошев

Желанието на Стефан Данаилов лично да уважи премиерата в Бургас на книгата и филма за живота му, наложи промяна на датата на събитието. Вместо на 27 март (вторник) то ще се проведе от 11:00 часа на 31 март (събота). Мястото е непроменено: Гранд Хотел и СПА Приморец.

5-звездният бургаски хотел е инициатор на срещата на бургаската публика с любимия на българи от всички поколения Ламбо. Големият актьор е изключително интересна фигура с вълнуващ житейски път, изпълнен с преломи. Те са уловени на страниците на книгата - "Романът на моя живот" и в кадрите от лентата "Монолог".

Автобиографията си "Романът на моя живот" Стефан Данаилов създава в съавторство с Георги Тошев. Тук, архивни кадри и безброй спомени рисуват облика му през годините - от детството до днес. Творбата е отлично написана и структурирана и представлява буквено-картинен албум на един живот, умело сплетен от живи описания, случки, емоции, мисли. Към момента, книгата е най-продаваното и съответно четено заглавие у нас.

"Монолог" е филмът за Маестрото, който Георги Тошев създава заедно с Ема Константинова. Лентата включва широк ретроспективен поглед към живота на Стефан Данаилов, изпълнен със знакови сцени от златните му филми и архивни непоказвани кадри, до Ламбо днес - уловен в ежедневието, различен, но все пак и същия.

Местата за премиерната среща на бургаската публика със Стефан Данаилов и журналистът Георги Тошев са ограничени. Своето, може да запазите на тел: +359 877 850 001

Видео
Галерия
Коментари

Още от последните новини