Местата за срещата на бургаската публика със  Стефан Данаилов на 31 март са изчерпани

Местата за срещата на бургаската публика със  Стефан Данаилов на 31 март са изчерпани - E-Burgas.com

Маестрото заедно с Георги Тошев ще представи книгата и филма за живота си в Гранд Хотел и СПА Приморец

Срещата на Стефан Данаилов и Георги Тошев с бургаската публика предизвика много голям интерес. Всички места за събитието, което ще се проведе на 31 март вече са резервирани. Инициатор и домакин на мероприятието е Гранд Хотел и СПА Приморец. 

Бургас е първият град от турнето, с което Маестрото и съавторът на автобиографията му - журналистът Георги Тошев, ще представят "Романа на моя живот". Вечерта ще включва и кино компонента - лентата "Монолог" на Георги Тошев и Ема Константинова, отново посветена на най-обичания български актьор. След морския град, културният тур продължава в редица родни градове - Чирпан, Сливен, Казанлък, Карлово, Димитровград, Асеновград и Стара Загора, където ще бъде представен и спектакълът по повод юбилея на проф. Данаилов със специалното участие на актьорите Силвия Лулчева, Ненчо Илчев, Деян и Дарин Ангелови. Следват премиери в няколко знакови европейски локации, първа сред които ще бъде Флоренция.

Гостуването на Маестрото и Георги Тошев в Бургас е част от инициативата Приморец чете на 5-звездния бургаски Гранд. Тя води тук популярни автори за среща с тяхната публика. В рамките на същата линия събития бяха представени книгите на Теодора Стефанова "„Осмото чувство – ключът към Вселената“ и на Наталия Кобилкина "33 дни до мечтата". Предстои гостуване на Катето Евро, която ще представи книгата си "Тетрадка за рецепти и спомени" в Гранд Хотел и СПА Приморец на 19 април. Премиерата ще бъде съчетана с вечеря, включваща кулинарни специалитети, приготвени по нейни рецепти. За доброто настроение на гостите, ще се грижи самата великолепна актриса, която ще разкаже много случки "от кухнята" на живота си. 

Гранд Хотел и СПА Приморец е инициатор, съорганизатор и домакин и на фестивал на изкуствата Порт Прим Арт Фест, на който бяха представени и други интригуващи родни автори. Сред тях са Мария Касимова-Моасе и нейните "Близки срещи със смесени чувства", Васил Балев "Стихотворения", Белослава Димитрова "Дивата природа", Йорданка Белева "Пропуснатият момент", Иво Рафаилов и "Изброими изкушения". Сред културните акценти на фестивала бе и радиотеатър на Силвия Чолева с Цветана Манева в ролята.

Събитията Приморец чете и другите културни ивенти, които Грандът на Бургас организира и  подкрепя, се обявяват предварително по различни канали. За някои от тях, както за срещата със Стефан Данаилов и Георги Тошев, местата са ограничени. За да сте сигурни, че вашето е запазено, следете инициативите на Гранд Хотел и СПА Приморец в медиите и  социалната мрежа и своевременно заявете на посочените телефони присъствието си за събитията, които ви интригуват. Предстоят множество нови интересни срещи!
 

Коментари

Още от последните новини