Мъртво пиян софиянец предизвика касапница в Приморско, уби 33-годишен велосипедист

Мъртво пиян софиянец предизвика касапница в Приморско, уби 33-годишен велосипедист - E-Burgas.com
Архив

Пиян до козирката софиянец предизвика тежка катастрофа в близост до кръстовище в Приморско, като блъснатият от него 33-годишен местен велосипедист малко по-късно починал в бургаската болница.

Инцидентът е станал на ул. Трети март, на около 30 метра след кръстовището с ул. Азине с посока Царево-Бургас, информират от полицията. 59-годишният водач на Опел Омега, с пернишка регистрация, навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал колоездача.

След катастрофата той напуснал местопроизшествието с цел да се укрие, като е установен допълнително в двора на почивна база Родни простори, където е тестван с дрегер за употреба на алкохол. Апаратът отчел 2.22 промила. / В.К. е тестван в 14.17 ч. с дрегер за употреба на алкохол, като апарата отчел - 2.22 промила.

Екип на Криминална полиция извършил оглед на мястото на катастрофата, както и на автомобила, извършено е претърсване и изземване в почивна база Родни простори, иззети са видеозаписи, веществени доказателства, установени и разпитани са свидетели.

Работата по случая се продължава от служители на Районно управление - Приморско и отдел отдел «Криминална полиция» към ОДМВР – Бургас.

Коментари

Още от последните новини