Мартина и Слави в бесен скандал – балерината му потроши колите!

Мартина и Слави в бесен скандал – балерината му потроши колите! - E-Burgas.com

Слави скандал  с Мартина

Слави Трифонов от десетилетия е звезда, но няма и той изпитва често проблемите на обикновените мъже. Като например да дадеш колата на жена си и тя да я върне с куп ожулвания и драскотини. Това се случвало доста често и на Дългия и той всеки път беснеел, че любимата му Мартина е невнимателна зад волана, издават колегите му.

 „Тя е типична блондинка, щом седне да шофира. Не може да си опази и една седмица колата без да я удари някъде. А Слави много си пази колите и веднага оправя всяка драскотина”, обясняват подчинените на учиндолския шоумен.

 Откакто двамата с Мартина започнали да си разменят автомобилите, Дългия все беснеел, че някоя от колите му е в сервиз, а през това време балерината потрошавала останалите и така постоянно се налагало да ремонтира нещо. При последния инцидент на танцьорката от Варна преди две седмици, когато спраскала цял фар на един от мерцедесите му, паркирайки в мол, Слави вече не се сдържал и й вдигнал бесен скандал.

 „Беше позеленял от яд и не си овладя дори пред нас нервите, когато тя пак звънна, че е направила беля”, обясняват от екипа му.

Агенция ПИК

Коментари

Още от последните новини