Майката на малтретираната Ани: Преодоляла е стреса, ходи с много голямо желание на градина

Майката на малтретираната Ани: Преодоляла е стреса, ходи с много голямо желание на градина - E-Burgas.com

И аз работя в помещение с две камери и нямам никакъв проблем да ме снимат, твърди Мария Гюзелева

Едно от най-малтретираните деца от скандалното видео в бургаската детска градина – Ани, вече е спокойна и ходи с много голямо желание на градина. Това сподели нейната майка Мария Гюзелева, която останала впечатлена от встъпителните действия на новите учители и директорка на „Брезичка“.

Новите госпожи пък заявили, че виждат положителна промяна в децата с всеки изминал ден. „Доволни сме от това, което се случва. Не нападаме всички учители, а само тези, които са в клипа. Другите учители в детската градина я научиха на всичко. Ние сме за промяна. Учителите също трябва да имат нормални условия за труд, по-високи заплати, трябва да се редуцира броят на тези деца в детски градини, ясли, училища, това са много деца. 37 деца са само в нашата група“, каза Гюзелева, която днес подкрепи протеста на родителите пред общината.

Според нея ако госпожа Милена Иванова е знаела, че има камера, нямало да бие децата. Недопустимо е да има физически тормоз над деца. Мислите ли, че ако имаше камери тя щеше така да ги влачи и да ги бие? Мисля, че не. Аз лично работя в помещение, в което има две камери, които не ме притесняват по никакъв начин. За тях също би било по-спокойно“, каза още родителят на Ани.

Тя очаква прокуратурата да се изкаже официално по въпроса с учителките от видеото, като настоява те да нямат допир повече с деца.

Коментари

Още от последните новини

Светът
Майката на малтретираната Ани: Преодоляла е стреса, ходи с много голямо желание на градина - E-Burgas.com

Тръмп