Малките „шейхове“ с две победи от турнира в София

Малките „шейхове“ с две победи от турнира в София - E-Burgas.com

Децата на Нефтохимик набор 2007/8 г. извоюваха разгромни победи в първите си две срещи от турнира, организиран от БФС, който стартира днес в София.

В първия си мач малките „шейхове“ се наложиха над „Лъвчета“ с 6:1. Голмайстори станаха Георги Апостолов, Денис Токмак, Александър Валеков, Георги Божилов, Павел Тачев и Никола Владов. Във втората среща, с отбора на Миньор /Перник/, бургаските таланти победиха с 6:3. С по две попадения се разписаха Георги Апостолов и Денис Токмак, а Светослав Стоянов и Павел Тачев отбелязаха по един гол. Момчетата на треньора Иван Дончев показаха много качества и мотивация и заслужено си извоюваха победите.

Утре те ще изиграят поредните си две срещи от груповата фаза. В 12:00 часа ще се изправят срещу ДИТ /София/, а в 15:00 часа срещу Национал.

Нефтохимик е единственият отбор от бургаска област, който участва в този турнир, а поканата от Българския футболен съюз е високо признание за работата на клуба при подготовката на децата, които правят първите си стъпки в този спорт.

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини