Малката Рижа в съда: Моля Ви, моля Ви, моля Ви, не ме изпращайте в затвора! (видео)

Симеон Стоянчов твърди, че не е откраднал мотора от "меденруднишките дребни рибки"

Моля Ви, моля Ви, моля Ви, не ме оставяйте в затвора. С тези думи се обърна Симеон Стоянчов - Малката Рижа към съдия Камелия Ненкова в съда, където днес се гледа мярката му за неотклонение. Стоянчов е обвинен в кражба на мотор и заплаха с побой на собственика Атанас Ненов. 

В съда днес Малката Рижа се държа културно и заяви, че не е извършил престъплението, в което е обвинен. На влизане в сградата обаче той демонстрира характерния си нрав и се обърна към журналистите с думите "Снимаш ли, пъпеш?" и "Х*й".

"Не се имам за престъпник или тиранин. Едвам свързвам двата края, но донякъде сам съм си виновен за това. Работя на строителен обект и и изкарвам по 30 лв на ден. 12 лв. давам за общежитие, с другите 17 лв. си купувам китайско и ми е много кеф. Не се срамувам от нищо. Не съм откраднал мотора от тези меденруднишки дребни рибки. " заяви Стоянчов.

Неговия адвокат предостави бележки, които потвърджават, че Стоянчов наистина живее на общежитие в "Славейков" , което плащал ден за ден. Защитата му твърди още, че показанията на собственика на мотора са набеждение, тъй като в началото той заявил, че го услужил на Стоянчов и не е бил заплашван. В последствия Малката Рижа закъснял да му го върне едва с няколко часа, но това не означавало, че моторът изобщо е бил краден. 

Симеон Стоянчов се извини, на всички в съда, че е изгубил времето им в неделя сутрин и помоли решението да бъде "крайно и безпощадно". В 11:40 часа ще стане ясно дали Стоянчов остава в арест за постоянно. 

Коментари

Още от последните новини