Малка софиянка прави алпийско въже от чаршафи, след това лети и троши кости

Малка софиянка  прави алпийско въже от чаршафи, след това лети и троши кости - E-Burgas.com
  Скачане от етаж
Софийска тинейджърка се потроши, след неуспешен опит да приложи алпийска техника и да направи от подръчни материали  въже за спускане.Драмата завърши като по чудо без жертви. Момичето е в болницата в Бургас с фрактури, но без опасност за живота.
На 07.07.т.г. около 02.05 ч. в Районно управление «Полиция» - Средец е получено съобщение за инцидент в Кризисния център за деца, претърпяли насилие, при който от третия етаж по време на самоволно напускане на сградата паднало момиче – установено е, че това е : 15 годишна софиянка, която заедно с две бургазлийки на възраст 15 и 16 години, направили опит за бягство за посетят свои роднини и приятелки, като сплели десет чаршафа и ги спуснали през прозореца на петия етаж.
По този начин е образувано, нещо като алпийско въже. Софиянката пък е пробвала да приложи т.нар. техника "рапел".  При спускане на 15 годишната тинейджърка,  чаршафите се развързали в близост до третия етаж, като тя паднала на земята, получавайки фрактура на 12-я гръден прешлен, фрактура на 1 и 2 ломбални прешлени и фрактура на лявата пета. Откарана е и настанена за лечение в МБАЛ – Бургас, без опасност за живота. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Средец.
Коментари

Още от последните новини