Мъж и девойка нападнаха брутално бургазлийка пред дома ѝ зад Новата поща

Мъж и девойка нападнаха брутално бургазлийка пред дома ѝ зад Новата поща - E-Burgas.com

Трима души са се втурнали да помагат, но единият от тях е бил напръскан със спрей от младото момиче

45-годишна жена от Бургас е била нападната и ограбена от мъж и младо момиче пред дома си на ул. "Иван Рилски". Инцидентът е стана малко след полунощ в последния ден на месец февруари. Непосредствено пред входната врата на кооперацията, в която живеела бургазлийката, тя е била застигната в гръб от мъж, който я напръскал със спрей в лицето, съборил я на земята и й отнел дамската чанта, в която имало лични документи, дамски принадлежности и хранителни продукти.

Свидетели на случката станали трима бургазлии, които се опитали да помогнат, но единият от тях също е бил напръскан със спрей в лицето от младото момиче. Бургазлиите все пак са оказали съществена помощ на полицията, която през последната седмица е успяла да констатира самоличността на нападателите. Това са 34-годишен мъж от Средец и 19-годишно момиче от Бургас. 

Установено е, че извършителите на деянието са : 34 годишния Т.К. от Средец и 19 годишната Х.Т. от Бургас. Двамата са задържани за срок от 24 часа, като направили пълни самопризнания. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

Коментари

Още от последните новини