Магично шоу "Забранените фокуси на Ненчо" с премиера в Бургас на 10 декември

Магично шоу

Магично шоу "Забранените фокуси на Ненчо" гостува в Бургас на 10 декември. Премиерата на спектакъла ще бъде на 10 декември в зала "Тончо Русев" в Културен дом НХК.

"В това шоу ще видите нещо невиждано! Вие участвате в най-мащабния илюзионен спектакъл в България! В шоуто ще станете свидетели на виртуозни фокуси, блестящи илюзии, много хумор и… малко тъга" пишат организаторите на събитието. 

"Забранените фокуси на Ненчо" е магичен спектакъл за хора от всички възрасти, готови да се потопят в бездната на магията. Непредставяно до момента в България илюзионно шоу, в което фантазиите ще ви разсмиват, илюзиите ще ви смайват, а магиите ще ви изумяват, без да уплашат никого.

Дали илюзията е нещо магическо, или магията е просто илюзия, как точно се правят фокусите и защо са „забранени“, ще се опита да разкрие пред публиката новата асистентка на Ненчо – познатата от телевизионния екран „Кака Лара“.

„В това магично шоу ще станете жертви на подли манипулации, шокиращи илюзии и забранени фокуси! Моля ви, не се поддавайте на тези коварни инсинуации... Просто слушайте внимателно и наблюдавайте! Ако запазите спокойствие на духа, забавлението ви е гарантирано!“

Ненчо и Лара обещават сред публиката да няма разплакани деца, стъписани родители и разтревожени баби. Ако някой все пак изчезне, ще го върнат с бонбон в джоба, зайче под шапката или балон в ръката. Със своето бляскаво шоу Ненчо и Лара гарантират настроение и радост на всички, които обичат да се забавляват, искат и вярват в силата на магията.

Билети за представлението може да закупите от касата на НХК.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И РЕЗЕРВАЦИЯ ТЕЛ. 0894/898-098-МАРУСЯ РУСЕВА-ОРГАНИЗАТОР.

Свързани статии
Тагове
фокуси ненчо
Коментари

Още от последните новини