Любомир Розенщайн с нова книга и две пътешествия към себе си в Бургас

Любомир Розенщайн с нова книга и две пътешествия към себе си в Бургас - E-Burgas.com

Авторът на „Розовите очила на душата" и „Планетата на щастието" Любомир Розенщайн ще представи за първи път в Бургас на 10 юни в Холистичен център „Магнолия", ул."Цар Петър" 17 два от водещите си семинара за личностно развитие.

„Вътрешният лечител" е практически семинар за освобождаване от стрес и напрежение и активиране на вътрешните лечебни сили. Семинарът представя специално разработени психофизически практики за освобождаване на нервните пътища от стрес и напрежение и разчистване на пътя на вътрешните лечебни сили, които всеки от нас носи в себе си. Комплексът включва упражнения, основани както на древните знания на йога, така и на съвременните психични технологии, и в заключение - едноименната авторска медитативна практика на Любомир Розенщайн.
„Пътешествие към себе си - пробуждане на себе си" е практически семинар-преживяване с групова регресия за завръщане към детството и отвъд и освобождаване от тежестта на миналото. В това удивително приключение в състояние на много дълбоко отпускане участниците превключват вниманието си през различните степени на съзнанието за да разширят границите на собственото си познание за себе си и да се докоснат до безграничните истини на мирозданието... Преживяването следва класическия сценарий на дълбоката регресия за пътешествие в духовните пространства: „Ще пътешестваме и в пространството отвъд материалното, в тайнствения свят на невидимите нишки, които ни свързват с другите; там, където, казват, е царството на душите... И навсякъде, във всичко ще откриваме себе си, може би и в напълно непозната светлина – отговорите на въпросите, които ни вълнуват в момента и облегчението от това, че бремето на тежките емоции от миналото може да бъде смъкнато... Наричам това пътуване освобождение, защото след завръщането си от него, по съвсем нов начин започва да изглежда и бъдещето – много по-свободно, светло и изпълнено с възможности; със силата и увереността да можеш да осъществиш себе си във всеки нов ден." , пише авторът на пътеводителите във вътрешния свят Любомир Розенщайн. Той изследва в продължение на повече от 20 години западните и източните подходи към вътрешния свят на човека и използва езика като инструмент за окуражаване, мотивиране и промяна. Сред неговите учители са съоснователят на НЛП ( Невролингвистично програмиране ) Ричард Бендлър и световноизвестният хипнотизатор Пол Маккена. През 1996–97 г. Любомир Розенщайн води първите семинари по НЛП в България. Основател е на Радиото и Общността за личностно развитие ChangeWire – radio.changewire.info. Със своите книги, статии, програми, дискове и семинари, той помага на читателите и слушателите да овладеят съзнателно собствената си реалност и да поемат по нови, полезни, вълнуващи посоки в живота си.

Участието в двата семинара е само с предварително записване!

На 9 юни, петък, 19.00 ч. в Галерия-музей "Георги Баев" , бул."Демокрация" 6 - до Морската градина Любомир Розенщайн ще представи пред читателската публика най-новата си книга – „ВЪТРЕШНИЯТ ЛЕЧИТЕЛ - Йога като път към спокойствие, здраве и благополучие в XXIвек". Премиерата ще включва безплатна кратка встъпителна практика и дълбока релаксация. Вход свободен, за това събитие не е необходимо предварително записване.

За предстоящи събития и информация следете www.changewire.info, авторските страници на Любомир Розенщайн в социалните мрежи и каналите на ChangeWire в YouTube и SoundCloud.

Коментари

Още от последните новини