Лошо падане лиши бургаски клуб от медал в Гърция (Снимки)

Лошо падане лиши бургаски клуб от медал в Гърция (Снимки) - E-Burgas.com

Падане по време на финалите на Tirnavos Downhill край гръцкия курорт Лариса лиши бургаския клуб по планинско колоездене Shore Invaders от медал на престижното състезание. Байкърът Метин Качан даде най-добро време на квалификациите, отвявайки сериозна международна конкуренция, но на финала падна и това го лиши от място на стълбичката.

Състезанието в Гърция е първото международно, в което бургаският клуб участва тази година. Общо около осем състезатели от клуба пропътуваха разстоянието до Лариса с клубния бус, като отборът изказва благодарност към общинският съветник Димитър Людиев, който за пореден път даде финансово рамо на Shore Invaders, за да могат бургазлии да отидат на финалите.

Състезателят Метин Качан бележи изключително развитие през последните месеци и на практика с карането си дава сериозна заявка за големи успехи в най-близко бъдеще. В неговата категория конкуренцията е тежка, а състезателите много на брой. Метин участва на всички състезания в страната, а този път блесна и зад граница. В отбора вече се завърна и талантът Калин Димитров, който тренира на пълни обороти.

На трасето в Гърция след 9-месечно отсъствие се спусна и треньорът на бургазлии Николай Желев, който дълго време лекуваше контузия.  

Галерия
Коментари

Още от последните новини