Лоша карма! Да откраднеш автомобила на жена и той едва да не те прати в гроба

Лоша карма! Да откраднеш автомобила на жена и той едва да не те прати в гроба - E-Burgas.com
Архив

Неприятна съдба застигна млад бургаски автоджамбазин, който явно с лекота успял да задигне лек автомобил от квартал Горно Езерово. 22-годишният бандит, обаче не успял да му се зарадва и 5 км, след като претърпял тежка катастрофа в близост до Капчето.

Вероятна причина са високата скорост и лошите пътни условия, но младежът успял да обърне откраднатата „Тойота Ярис“ по таван. Пострадал при катастрофата, той бил приет в МБАЛ „Бургасмед“, където му е установена диагноза остра интоксикация.

От полицията съобщават, че автомобилът е изцяло деформиран след самостоятелното ПТП. Установено е, че той е собственост на 50-годишна жителка на бургаския квартал, която за последно го била паркирала предния ден пред дома си на ул. „Росица“.

Ставайки от сън на следващия ден жената установила липсата на „Тойота“-та и алармирала полицейските служители от Четвърто Районно управление – Бургас. След допускане на ПТП с крадения автомобил и преминат медицински преглед, извършителят на деянието е задържан със заповед за полицейско задържане за срок от 24 часа.

 

Коментари

Още от последните новини