Лео Бианки гостува със специална италианска вечер в Средиземноморски ресторант Салини

Лео Бианки гостува със специална италианска вечер в Средиземноморски ресторант Салини - E-Burgas.com

В Бургас майсторът-кулинар ще представи автентични вкусове от родината си с 4-степенно меню

Вкусовете на Италия ще доминират Бургас на 28 февруари. Те ще бъдат представени с 4-степенно меню, дело на Лео Бианки. Сцена на вкусното събитие Let's Get PRIM: Италианска вечеря ще бъде Средиземноморски ресторант Салини. Съдията от последния сезон на Masterchef ще посрещне гостите си с тематичен комплимент - amuse-bouche.

Специалната вечер обещава истинско пиршество за сетивата, представено от един италианец, превзел българската кулинарна сцена с вкус, умения и усмивка. Лео Бианки е познато лице от многобройни кулинарни формати и предавания. Живее и работи в България от над четвърт век.

Вечерята посветена на страната на Ромео и Жулиета, капучиното и просекото е част от тематичния месец на италианската кухня в Средиземноморски ресторант Салини. През целия февруари ще се предлага допълнително меню, събрало отбрани вкусове от родината на Ботичели, да Винчи и Караваджо. Италианско ще е и менюто на специалната вечер, посветена на 14 февруари "Un Amore Grande". Финал на месеца на италианската кухня ще сложи специалната вечер на Лео Бианки в Салини.

Средиземноморски ресторант Салини ще откриете на ул. „Княз Александър Батенберг“ 2, в Гранд Хотел и СПА Приморец. Обстановката е елегантна, сервизът - ненатрапчив и дискретен, цените - достъпни, а паркингът - безплатен за гости.  Освен наличните постоянно две основни менюта, посветени на средиземноморската кухня и японските салати и суши, всеки месец Салини предлага допълнителни тематични карти с ястия, типични за друга популярна кухня. За януари това са руските кулинарни специалитети, през февруари гостува вкусът на Италия, а март е посветен на Франция.

Цена на куверт: 79.00 лева на човек.

За повече информация и резервации: +359 877 850 001 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини