Лазерна епилация и подмладяване на лице и тяло предлага нов център в Бургас

Лазерна епилация и подмладяване на лице и тяло предлага нов център в Бургас - E-Burgas.com

В Бургас вече активно работи Prime Aesthetic Center (Прайм Естетик Център). Той отвори вратите през пролетта на 2018 г. и е на път да се превърне в най-посещавания естетичен център в гр. Бургас. Родни звезди вече изпробват процедурите, които се предлагат единствено тук, а резултатите са безконкуренция. Една от първите дами, които се подлагат на подмладяваща терапия, е Златка Димитрова.

Прайм Естетик Център е създаден, за да отговори на все по-високите изисквания от страна на клиентите да получат качествени, надеждни и безвредни естетични процедури. Стремежът на специалистите към най-високия стандарт за естетична грижа определя и избора на място на Prime Aesthetic Center- разположен на ул. „Възраждане” 16 в самия център на  гр. Бургас. Тук всеки специалист работи, за да бъдат клиентите със здрава и красива кожа. И са превърнали своята работа в съвършен ритуал.

 Prime Aesthetic Center разполага с високотехнологична апаратура на световни лидери за постигане на впечатляващи резултати в областта на лазерната епилация, моделирането и подмладяването на лице и тяло.

В центъра се предлага лазерна епилация, отговаряща на последните световни изисквания, с възможност да се извършват процедури с отличен ефект при изключителен комфорт за клиента. Техническите параметри на лазера позволяват за първи път в историята на трайната епилация да се обработват ефективно тъмни кожи с естествен тен или слънчев загар. 2 дни след излагане на активно слънце или солариум може да се третират избраните зони.

Prime Aesthetic Center предлага решение за всички проблеми на кожата на лицето с мезотерапии, представляващи кислородно обогатяване на дермата с хиалуронова киселина и мултивитаминенкомплекс.

Нашата цел са доволните и щастливи клиенти, които се доверяват на доказаните в световен мащаб технологии, гарантиращи най-добри резултати в естетичната индустрия, казват специалистите в центъра.

Екипът на Prime Aesthetic Center се състои от сертифицирани специалисти, преминали висококвалифицирани обучения от реномирани производители. Prime Aesthetic Center съчетава хармонично професионалните умения с новите технологии. Към всеки клиент подхождаме индивидуално и работим на няколко нива: прецизна диагностика спрямо конкретните нужди и възраст, избор на параметри за работа и качествено професионално изпълнение на процедурата, консултации и съвети за правилна грижа на кожата след извършване на процедурата. Всеки клиент ползва безплатна първоначална консултация, съдържаща препоръки за подходящите процедури и изготвена индивидуална програма. Самите процедури се извършват по алгоритъм, съобразен с конкретните особености и нужди на всеки клиент. 

 It’s time for prime! Там, където вниманието към детайла има значение!

Галерия
Коментари

Още от последните новини