Лъснаха още кражби на грабителя от с.Братово

Лъснаха още кражби на грабителя от с.Братово - E-Burgas.com

В резултат на полицейските действия спрямо задържания криминално проявен и осъждан И.А., 27 годишен от с. Братово, общ. Бургас е констатирано, че същият е извършител на противозаконното отнемане на т.а. «Фиат Форино», с бургаска регистрация, осъществено на 09.10.т.г. от територията на Централната част на Бургас. И.А. направил пълни самопризнания и описал механизма за извършване на криминалното деяние. Припомняме, че преди дни служителите от Четвърто Районно управление – Бургас установиха, че И.А. е извършител и на кражбата на сумата от 40 лв. / на монети/ и мобилен телефон, собственост на 46 годишен бургазлия, работещ като таксиметров водач, осъществена на 23/24.08.т.г. от паркирания пред бл. 80 в к-с „Меден Рудник“ таксиметров автомобил „Дачия Докер“, с бургаска регистрация, както и на втора кражба от л.а. „БМВ 520“, със софийска регистрация, собственост на 35 годишен бургазлия, паркиран в района на бл. 74 в к-с „Меден Рудник“, от багажника на който са откраднати : перфоратор, винтоверт и гидория / всичко на обща стойност 300 лв./. Служителите от Второ Районно управление – Бургас установиха, че И.А. е извършител и на кражбата на акумулатор и маркови очила, осъществена от купето на л.а. „Дачия Сандеро“, със софийска регистрация, ползван от 25 годишен бургазлия, осъществена на 17.03.т.г. в района пред бл. 139 в ж.к. „Славейков“. Част от откраднатите вещи са намерени и иззети ; взломяването на предната дясна врата на такси «Дачия Логан», с бургаска регистрация, ползвано от 63 годишен бургазлия, съществено на 09/10.10.т.г. в района на ул. „Кавала“ № 39 в ж.к. „Братя Миладинови“ / от автомобила няма извършена кражба/и взломяването на предната лява врата на такси «Опел Зафира», с бургаска регистрация, ползвано от 54 годишна бургазлийка, осъществено на 09/10.10.т.г. в района на бл. 3 в ж.к. „Братя Миладинови“ / от автомобила няма извършена кражба/. Служителите от Пето Районно управление – Бургас установиха, че И.А. е извършител и на следните криминални престъпления :

- на 29.09.т.г. И.А. взломил ключалката на л.а. «Дачия Логан», с бургаска регистрация», собственост на 40 годишен бургазлия, паркиран на паркинга пред магазин «Болеро» в к-с «Лазур», откъдето откраднал таблет

- на 01/02.10.т.г. И.А. взломил ключалката на л.а. «Дачия Логан», с бургаска регистрация», собственост на 37 годишен бургазлия, паркиран на паркинга пред бл. 25 А в ж.к. «Зорница», откъдето откраднал сумата от десет лева.

- за времето от 06.10.т.г. до 08.10.т.г., чрез взломяване на входната врата И.А. проникнал в апартамента на 25 годишен бургазлия, разположен в бл. 25 в ж.к. «Изгрев», като откраднал : газов пистолет марка «Екол» с шест патрони към него, лаптоп, винтвовер, таблет, сгъваем нож и сгъваема телескопична палка. Откраднатите вещи са намерени и иззети.

Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на 27 годишния И.А. продължава.

Коментари

Още от последните новини