Креативността на BelleBox им носи специално отличие на BURGAS BUSINESS AWARDS 2024

Креативността на BelleBox им носи специално отличие на BURGAS BUSINESS AWARDS 2024 - E-Burgas.com

  Една от най-иновативните и креативни бургаски компании – BelleBox, ще получи специално отличие за своята дейност по време на третото издание на връчването на годишните награди BURGAS BUSINESS AWARDS. Компанията ще бъде отличена в категория „Креативен бизнес“ в сектор „Услуги“.

BelleBox е най-популярната абонамента кутия за козметика в България, получавана ежемесечно от над 30 000 дами. В началото на всеки месец BelleBox доставя кутия със специална селекция от пет козметични продукта - грим, грижа за кожата, косата и тялото, до всички свои клиенти само за 27.99 лв на месец, а стойността на продуктите значително надвишава цената на абонамента. Елементът на изненада е ключов. Компанията „издава“ по-рано два от петте месечни продукта в социалните мрежи, а останалите остават мистерия. Креативният екип работи със световно известни брандове както и с някои от най-популярните родни такива.
BelleBox стартира през 2018 г. с мисията да вдъхновява дамите да отделят напълно заслуженото време за себе си и ежедневно да изразяват своята красота и неповторимост. Целта на компанията е да запознава клиентите си с най-новото от света на грима и козметиката. Независимо дали става дума за новостите във визиите от столицата на модата - Милано, за sun-kissed трендове от Бразилия, или пък за най-нашумялата skin care рутина от Корея, Belles са първите, които научават за тях. „Намирането на перфектната козметика често е трудно, а тестването на непознати продукти доста рисковано и понякога скъпо. Ние правим целия този процес много по-лесен и вълнуващ“, разкриват от компанията.
През 2023 г. BelleBox стартира и в Гърция, където за по-малко от шест месеца след пускането на услугата, тя се превръща в най-купуваната месечна кутия с козметика. Тази година е ред на Румъния.

Специалната гала вечер по връчването на годишните награди на бизнеса ще се проведе на 25-ти април от 19:00 ч в Конферентния център на хотел „България“.

Галерия
Коментари