Красивата Теодора Димитрова е новата мис Созопол (снимки)

Красивата Теодора Димитрова е новата мис Созопол (снимки) - E-Burgas.com
IMG_77291
 Мис Созопол 2014-та година се казва Теодора Димитрова. Тя е на 20 години и учи в техническия университет в Сливен. Красивата блондинка спечели журито на 100% с неподправения си чар, разкошна усмивка, грациозност и интелект. Втора стана Янита Димитрова, лентата и короната и бяха връчени от Весела Нейнски, която се оказа, че е първата избрана Мис Созопол преди 20 години. Третата корона отиде при Марина Милчева, тя и бе поставена от Мисис Флорида Антония Уилсън. Конкурсът, който се проведе на Амфитеатъра в града, събра над 1000 зрители. Те бурно се включиха в избора на Лице на публиката с аплодисменти. Лентата отиде при Мирослава Кискинова. Другите специални награди бяха Лице на Кристиян оф Рома и Лице на Шугърфрии, които получиха съответно Петя Стоянова и Нели Вакъфова.
Водещ на престижният конкурс бе Руслан Мъйнов, който освен че пускаше шеги и закачки по сценария, изпя няколко парчета. Мис Созопол бе открит от невероятния глас на носителката на титлата Мис Несебър и ученичка в музикалната гимназия Мария Бакалова. Тя накара всички да замлъкнат от възхищения като запя народно изпълнение единствено под акомпанимента на кавалджията Георги Арабаджиев. За настроението на гостити се погрижи и несебърската поп звезда Сънхарт. 12-сетте красавици дефилираха в три тура - с специално подготвени роклички за конкурса, банските на ШугърФрий и роклите на модна къща Тонена, с дизайнер Стойка Хаджиева- Новкова.
Момичетата си тръгнаха с цял куп награди - уикенди в хотел Созополис, козметика от Кристиян оф Рома, фитнес карти от Пюр, вечеря за двама в Каза Верде - свети Влас и други. [gallery ids="78120,78121,78123,78119"]
Коментари

Още от последните новини