Красавица с амбиции в медицината е новата „Мис Сливен 2024“

 Красавица с амбиции в медицината е новата „Мис Сливен 2024“ - E-Burgas.com

Публиката за пореден път препълни зала „Сливен“ и утвърди конкурса като уникален за своя град

 

16-годишната красавица Габриела Каябашлиева е новата носителка на короната "Мис Сливен". Тя е ученичка от Езикова гимназия "Захари Стоянов" с първи език немски и втори английски, и ще има уникалния шанс да представя града си в Националния конкурс "Мис България 2024". 

 Габи събра огромна част от гласовете на журито и заслужено получи короната от предходната победителка Памела Димитрова и зам-кметът на Община Сливен г-жа Пепа Чиликова. Корони за достойните второ и трето място получиха Роксана Рундева и Стенлия Константинова.

 Победителката е настояща балерина, а бъдещето си смята да насочи в областта на биологията и медицината и в тази сфера да се развие професионално, защото иска да помага на хората и да ги кара да се усмихват.

 Участничките дефилираха в три изключително стилни ревюта, облечени с най-новите тоалети на „DiKa“, „Madzharo“ и „Tonena”, които бяха представени в препълнената зала „Сливен“.

 Град Сливен за пореден път показа че притежава една от най-уникалните публики, не само с многобройното си присъствие, но и с емоциите, които показва по време на всички конкурси "Мис Сливен". Препълнената зала "Сливен" също отреди своята избраница, като нейният избор бе един от най-емоционалните моменти на вечерта. Лентата "Лице на публиката" грабна Мария-Магдалена Симеонова.

 Всички момичета получиха специални награди от спонсорите на събитието млечни продукти „Беленско“, „Ашкън лайф“, „Чорлу Ватан Хоспитал“, „Christian of Roma“, козметика "Мокош" и „G Derma“, a официалният партньор на конкурса Община Сливен зарадва първите три красавици с огромни букети. 

Водещи на бляскавата вечер бяха ослепителната Мис България 2018 Теодора Мудева и талантливия изпълнител Стефан Илчев.

Галерия
Коментари

Още от последните новини