Кой парфюм ви подхожда според зодията

Кой парфюм ви подхожда според зодията - E-Burgas.com

parfum

Зодиакалният знак, под който сме родени, определя не само характера ни. Всеки зодиакален знак има свой аромат. Изборът на подходящ парфюм влияе положително на нашата психика и интелект. Този хороскоп ще ви помогне при избора на подарък за близки и приятели.

ОВЕН

Девизът на този огнен знак е: “Винаги напред!” Овните с въодушевление правят планове, но не винаги ги реализират. Ако искате да им подарите цветя, най-добрият избор ще бъде – лалета или гладиоли. Те обичат класически парфюми със силно изразен аромат. Острите ухания ги активизират, правят ги по-съсредоточени и внимателни. Дървесните нотки подобряват самочувствието им и ги въодушевяват за добри дела. Овните се впечатляват от подарък във вишнево-червена опаковка.

Подходящи аромати за Овена:

Allure, Coco, Opium, Chanel 5, Magic Noire

Kenzo, Green Jens, M.Jordan, One Men Show

ТЕЛЕЦ

Телецът е щастлив, когато в семейството му цари спокойствие и хармония. Той няма влечение към всякакви изменения и нововъведения. Обича природата, романтиката не му е чужда. Цъфнало люляково клонче през пролетта може да му завърти главата. За Телеца най-подходящи са парфюми с характерни цветни-сладникави нотки, а също така свежият аромат на бергамот (вид круша) Този парфюм стимулира чувството им за естетика и склонността им към леност. Дъхът на горски мъх им помага да се приспособят по-лесно към всякакви промени и нововъведения, правейки ги по-предприемчиви и активни. Телецът ще се зарадва на голям флакон в яркочервена или яркозелена опаковка.

Подходящи аромати за Телеца:

Amarige, Champagne, Organza, XS

Egoist, Fahrenheit, Hugo, Yatagan

БЛИЗНАЦИ

Те са много любознателни, подкрепят всевъзможни нови идеи и искат да изпробват всичко в живота, поради което често се парят. Обичат рози и момини сълзи. В тяхната представа раят е градина с аромат на рози. На техния активен начин на живот подхождат свежи аромати, особени с цитрусови нотки. Такъв аромат влияе положително на психиката им и спомага за по-добра организираност. Ароматите на подправки и свежа зеленина са способни да стабилизират тяхната нервна система. Подарете им екстравагантен и в същото време весел флакон в светложълт цвят или небесно син, с което ще доставите на Близнака огромно удоволствие.

Подходящи аромати за Близнаци:

5-Avenue, 1881-Cerruti, L”Eua Par Kenzo, Pleasures

Aqua Digio, Blue Jens, Versus, What About Adam

РАК

За чувствителния и емоционален Рак е особено важна спокойната атмосфера и хармонията. Ракът е воден знак, затова той си почива най-добре на морския бряг, където се зарежда с енергия. Свежият мирис на море и тайнственият дъх на кактуса вдъхновяват творческия дух на Рака. Неговият любим парфюм е с дъх на лято и с цветно-фруктов аромат. Жасминът дава сили на Рака. Най-добрият подарък е закръглен флакон в тъмножълта опаковка. Често пъти Ракът харесва и белия цвят, символ на светлина и чистота.

Подходящи аромати за Рака:

Aqua Di gio, Escape, L”Eua D”Issey, Magnetic

Cool Water, 1881-Cerruti, Joop/Read, Pleasures

ЛЪВ

Лъвът притежава неизчерпаема енергия, на която всеки от нас може да завиди. Идеалният парфюм за него е комбинация от цветни и класически елегантни съставки. Лъвът реагира най-чувствително на наситените аромати. Свежият мирис на нарциса го вдъхновява и е в състояние да пропъди неговите мрачни мисли. Дървесните нотки развиват неговото чувство на увереност в себе си и укрепват чувството му за собствено достойнство. Лъвът няма да устои пред голям флакон, оформен с фантазия в жълта, зелена или златиста опаковка.

Подходящи аромати за Лъва:

Eternity, Miss Dior, Paris, Poison

Havana, Polo Sport, Romo Uomo, Zino Davidoff

ДЕВА                                                                                                                                              

Повечето Деви са прекалено разумни, обичат всичко да бъде по правилата. Техните балкони обикновено са потънали в зеленина. За тях е особено важно материалното благополучие. Силните цветни аромати, екзотичните аромати и миризми са способни да ги настроят на романтична вълна, само ако чувството им за реалност не надвие. На Девите ще се хареса флаконче в строга геометрична форма. Може да им въздейства силно една зелена или синя опаковка.

Подходящи аромати за Дева:

Paloma Picasso, Diva, Roma, Anais Anais

Jazz!, One, Sculpture, Angel

ВЕЗНИ

Везните са въздушен знак и затова те с лекота се справят с онези неща, които на другите причиняват безсънни нощи. Предпочитат рози и фрезии. В техните градини цъфтят теменужки и есенни цветя. Сладките аромати ги правят по-уверени в себе си. Топлите тютюневи нотки ги правят и по-решителни. На Везните ще им бъде приятно, ако им подарите флакон с правилна форма и закръглени ръбове в синьо-зелена опаковка.

Подходящи аромати за Везни:

Gabriela Sabatini, Poeme, Priscilla Presley, Venezia

Hugo, Declaration, Boss Elements, Black Seans

СКОРПИОН

С борбения си характер Скорпионът прави това, което си намисли. Неговият девиз е: “Всичко или нищо!” Ако съумеете да го предразположите, смятайте, че имате верен приятел. Скорпионите харесват сини цветя, може би защото това е цветът на тяхната стихия – водата и този цвят ги успокоява. Те обичат финия аромат на нарциси. Цитрусовите аромати стимулират духовните им сили. Миризмата на ванилия подобрява настроението на нервния Скорпион, изглажда душевните му конфликти и го прави по-достъпен. Скорпиона можете за впечатлите с асиметричен флакон в тъмносиня, тъмночервена или наситено зелена опаковка.

Подходящи аромати за Скорпиона:

Contradiction, Extravagance, D”Amarige, Vanessa

Tommy, L”Eua D”Issey, Eternity, Dune

СТРЕЛЕЦ

Повечето Стрелци са родени оптимисти. Тяхната стихия – огънят им помага в търсенето на техните идеали. Благодарение на своето положително отношение към света и хората, те имат много приятели. Букет гербери ще накара сърцето на Стрелеца да трепне, а ароматът на лавандула, цитруси и мъх за него е като “жива вода”. На Стрелеца ще се хареса един флакон с нетрадиционна форма в кралско-син или огненочервен цвят.

Подходящи аромати за Стрелеца:

B.de Ricci, Sculpture, S.Jacomo, Champs Elysees З

Escape, One, Bulgari, Dolce & Gabbana

КОЗИРОГ

За хората от този зодиакален знак традициите, редът и чувството за отговорност не са празни думи. Козирозите обичат камелията. Харесват им парфюми с тютюнев аромат и дъх на кожа. Пленява ги ароматът на жасмин. Тръпчивият аромат на мъх, дървесина и билки стимулира тяпната концентрация. подарете им тръпчиво-свеж парфюм с цветно-плодов акцент в масивен флакон и тъмна опаковка, например с цвят на антрацит, тъмносин или тъмно-зелен цвят.

Подходящи аромати за Козирога:

Ocean Dream, Organza, Dolce Una, Rocco Barocco Silver

Hugo, Yatagan, Havana, Green Jens

ВОДОЛЕЙ

Водолеят държи изключително много на чувството си за свобода и независимост. Той постоянно търси нещо ново и се стреми да предвиди бъдещето. Има склонност към парфюми с елегантен цветен аромат, особено на роза или портокалово дърво.Тези аромати го опияняват и едновременно с това му действат успокояващо, стимулират неговите духовни сили. Желателно е опаковката на подаръка за Водолея да бъде виолетово-червена или студеносиня и задължително със сребристи оттенъци.

Подходящи аромати за Водолея:

1881-Cerruti, XS, Oh La la, Anais Anais,

Kenzo, Polo Sport, Opium, Roma Uomo

РИБИ

Независимо че Рибите са деликатни и чувствителни, те са способни и на енергични действия, което им позволява да се справят решително с неприятностите. Те имат силно развита подсъзнателна връзка с лилията и орхидеята. Чувството им за красота намира израз в предпочитанието им на аромати на редки цветя и мъх. Мирисът на мимоза вдъхновява и стимулира Рибите, подтиквайки ги към нови дейности, усилва способността им да се вживяват в чувствата и настроенията на близките им. Тежките балсамни аромати на мъх и амбра пробуждат в тях нежни чувства и разпалват фантазията им. Рибите могат да бъдат зарадвани с флакон в необикновено нежна форма, опакован в пастелен цвят.

Подходящи аромати за Риби:

Champs Elysees, Roma, Jungle, Diva

Fahrenheit, Sculpture, One Men Show, Minotaure.

Коментари

Още от последните новини