Кой е арестуваният в Бургас Свами Митрадевананда Парамахамса?

Кой е арестуваният в Бургас Свами Митрадевананда Парамахамса?  - E-Burgas.com

Руснакът има голямо влияние в интернет пространството и стотици последователи

Меко казано колоритна личност се оказва, арестуваният в Бургас руснак с екзотичното име Свами Митрадевананда Парамахамса40-годишният мъж, който е дирен за убийство в страната си, както и за склоняване на момичета към проститиция, е доста известен в интернет пространството.

Руснакът има youtube канал създаден през 2012 година. В него той има повече от 1200 последователя, а стотиците му видеат са гледани близо 700 хил. пъти. В тях той обяснява тайните на йогата и духовното израстване. 

"Аз не споделям тайните на йога и не ги обсъжда с непосветените. За достойни хора има публикувани условия за присъединяване към семейството (Кула - йогийски семейство). Присъединете се, в случай че, ви е омръзнало от болести, стареенето на организма и невежество." пише Свами Митрадевананда. 

Във видеата Свами Митрадевананда стои на златен трон и е облечен в боксьорски копринен халат. В много от клипчетата участват и момичета по бельо. 

Свами Митрадевананда е активен и в Туитъркато профилът му там е озаглавен "Съпругите на един от най-видните йоги Свами Митрадеванда Парамахамса". Тук той има 702 последователи, предимно млади момичета. Интересно е, че профилът е базиран в Мексико - една от държавите, за които Свами Митрадевананда е обвинен, че е пращал момичета да проституират. 

Руснакът обаче е най-активен в собствения си сайт Каула Дхарма. Там той говори за секс, медитация, хранене и йога. 

Галерия
Коментари