Конферентна зала-бижу за 12 човека отвори врати в Резиденция "Лазурен Бряг"

Конферентна зала-бижу за 12 човека  отвори врати в Резиденция

Елегантното помещение е напълно оборудвано с всичко необходимо и е подходящо както за бизнес мероприятия, така и за обучителни сесии

Резиденция "Лазурен Бряг" допълва по специфичен бутиков начин различни сегменти услуги, предлагани в Бургас. След като отвори СПА център с 18-метров басейн, парна баня и сауна с панорамни гледки море, гости започна да приема и частен киносалон с осем места, където всеки може да изгледа спортна среща, любим филм или пък детска анимационна лента.

Иновативната сграда с комуникативна локация представя своя принос и към бизнес мероприятията в града. Освен офисите клас "А", разположени в сградата, в "Лазурен Бряг" различни събития и мероприятия очаква и елегантна конферентна зала.

Капацитета на бизнес помещението е 12 човека. Оборудването е пълно и в съзвучие с необходимостите за различни бизнес мероприятия. Цветовете са светли и меки, светлината - изобилна, а линиите елегантни и изчистени. На разположение е и всичко необходимо за кафе-пауза. Тук, освен бизнес мероприятия в ограничен кръг, могат да се провеждат и различни обучителни сесии.

Залата може да бъде наета за период, съобразен с нуждите на наемащия - един час, четири или осем часа. Разбира се, при необходимост, могат да бъдат договорени различни условия. За гостите и организаторите на различни мероприятия, Резиденцията предлага безплатен паркинг.

Конферентната зала на "Лазурен Бряг" е поредният щрих, които утвърждава сградата като иновативен, нов тип обитание с оптимална локация, предлагащ разнообразни, налични на място услуги, в класна обстановка.

За специални запитвания: +359 878 810 018

Коментари